The Chef of the Restaurant - Manos Gatsoulias
Υπάρχουν δύο εστιατόρια στη διάθεσή σας.

Η παραδοσιακή ταβέρνα «Lobster», που βρίσκεται στην ακρογιαλιά, σας προσφέρει μια μεγάλη
ποικιλία από φρέσκα θαλασσινά και παραδοσιακά πιάτα.
Το εκλεπτυσμένο εστιατόριο «La Terrassa», που βρίσκεται στο ρετιρέ του ξενοδοχείου με
πανοραμική θέα του Τορωναίου κόλπου και της χερσονήσου της Σιθωνίας, όπου οι επισκέπτες μας
μπορούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας Μεσογειακή κουζίνα και υπέροχα κρασιά.

Ο σεφ του εστιατορίου είναι ο διάσημος σεφ Μάνος Γκοτσούλιας.
Σπούδασε την τέχνη της γαστρονομίας σε Θεσσαλία, Σαντορίνη, Ρόδο, Κω, Σκιάθο και στη
Χαλκιδική.
Στον χώρο του είναι γνωστός για την αγάπη, την προσοχή και την αφοσίωση που δίνει σε κάθε
γεύμα.
Η προετοιμασία και παρουσίαση κάθε πιάτου είναι σημαντική και υπεύθυνη υπόθεση για τον σεφ.
Ο Μάνος επιλέγει τα συστατικά των πιάτων του με πολλή προσοχή και χρησιμοποιεί μόνο τα πιο
φρέσκα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Είναι συνεχόμενα νικητής των πιο γνωστών διαγωνισμών μαγειρικής στην Ελλάδα.
Είμαστε περήφανοι που ο Μάνος Γκοτσούλιας θα είναι ο σεφ του Laguna Resort από αυτή τη
χρονιά.
The Chef of the Restaurant - Manos Gatsoulias
Υπάρχουν δύο εστιατόρια στη διάθεσή σας.

Η παραδοσιακή ταβέρνα «Lobster», που βρίσκεται στην ακρογιαλιά, σας προσφέρει μια μεγάλη
ποικιλία από φρέσκα θαλασσινά και παραδοσιακά πιάτα.
Το εκλεπτυσμένο εστιατόριο «La Terrassa», που βρίσκεται στο ρετιρέ του ξενοδοχείου με
πανοραμική θέα του Τορωναίου κόλπου και της χερσονήσου της Σιθωνίας, όπου οι επισκέπτες μας
μπορούν να απολαύσουν υψηλής ποιότητας Μεσογειακή κουζίνα και υπέροχα κρασιά.

Ο σεφ του εστιατορίου είναι ο διάσημος σεφ Μάνος Γκοτσούλιας.
Σπούδασε την τέχνη της γαστρονομίας σε Θεσσαλία, Σαντορίνη, Ρόδο, Κω, Σκιάθο και στη
Χαλκιδική.
Στον χώρο του είναι γνωστός για την αγάπη, την προσοχή και την αφοσίωση που δίνει σε κάθε
γεύμα.
Η προετοιμασία και παρουσίαση κάθε πιάτου είναι σημαντική και υπεύθυνη υπόθεση για τον σεφ.
Ο Μάνος επιλέγει τα συστατικά των πιάτων του με πολλή προσοχή και χρησιμοποιεί μόνο τα πιο
φρέσκα και υψηλής ποιότητας προϊόντα.
Είναι συνεχόμενα νικητής των πιο γνωστών διαγωνισμών μαγειρικής στην Ελλάδα.
Είμαστε περήφανοι που ο Μάνος Γκοτσούλιας θα είναι ο σεφ του Laguna Resort από αυτή τη
χρονιά.
Instagram
Μουσακάς

Ο ελληνικός μουσακάς θεωρείται ως μια από τις πολλές λιχουδιές της Ελληνικής Κουζίνας και πολλοί λένε ότι δεν ξεχνάς ποτέ τη γεύση του.

Το μυστικό της συνταγής είναι ο κατάλληλος συνδυασμός των συστατικών: ώριμες ντομάτες, μελιτζάνες και κιμάς, κατά προτίμηση αρνίσιος. Βέβαια, υπάρχουν και άλλα μυστικά συστατικά στη συνταγή που βοηθούν στο να δημιουργηθεί η ξεχωριστή γεύση του μουσακά, όπως ο λευκός ξηρός οίνος, ο οποίος χρησιμοποιείται για το σιγοβράσιμο του κιμά και για την παρασκευή της ειδικής μας σως με βάση την μπεσαμέλ.



Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά

Αν ρωτήσεις έναν τουρίστα τι φαγητό πρέπει να φάει κανείς στην Ελλάδα, θα σου απαντήσει σίγουρα «Ψάρια!»
Και φυσικά, θαλασσινά γενικώς.
Οι ντόπιοι Έλληνες φέρονται με σεβασμό στα δώρα της θάλασσας και μαγειρεύουν νοστιμότατα πιάτα. Επί τη ευκαιρία, ο σεφ μας είναι ντόπιος Έλληνας.


Παραδοσιακά ποτά

Το εστιατόριο προσφέρει μια ποικιλία οίνων
και κοκτέιλ. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τα αγαπημένα ποτά των Ελλήνων όπως ούζο, ρακί, τσίπουρο, ρακόμελο και Μεταξά.
Αναζωογονήστε τον εαυτό σας με έναν φρεσκοστυμμένο χυμό.
Ο σεφ του εστιατορίου Μάνος Γκοτσούλιας



LAGUNA RESTAURANT
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Tel:
+30 2374051040
+30 2374051041
Email:
lr@lagunaresort.gr